Volledige Automatische AC Terugwinning Kringloop en Herladenmachine, AC de Machine van de Koelmiddelenterugwinning 

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: HONOW
Certificering: CE,FCC
Modelnummer: Ho-L800
Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Karton verpakking
Levertijd: 10-15 dagen op ontvangen uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 200pcs per maand
Contact nu
Werkingsmodus: Volledig Auto Cilinderinhoud: 13.6kg
terugwinningstarief: 97%, einde bij 0 bar Compressor: SC15G, SECOP-merk
Condensator en het koelen ventilator: met Databasezoeken: met
Hoog licht:

airconditionings kringloopmachines

,

autoac herladenmachine

A/c-Benzinestation Volledige Automatische AC de Autoac van de Herladenmachine Terugwinningsmachine

 

Productinstructie

 

Koelmiddelenterugwinning, herladen, vacuüm en lek de jacht.

De automatische verrichting, na parameter het plaatsen en pijpleidingsverbinding, wordt het gehele proces automatisch voltooid, zonder de exploitantklep of andere handdelen.

De machine bevat een database van de recentste automodellen, die het bedrag van gekoeld die olie en koelmiddel vertegenwoordigen aan de meeste modellen in de binnenlandse en buitenlandse markten wordt toegevoegd.

De bepaling van normen van hoge en lage drukparameters om het werk efficiency te verbeteren en verrichtingsfouten te verminderen.

Hoge Precisie wegende Sensor en de functie van de Hoogspanningsbescherming.

 

Eigenschappen

 

a . Autoolielossing: De olie wordt automatisch gelost tijdens het terugwinningsproces. Als de olie aanwezig is, zal het in een gediplomeerde container afvoeren die duidelijk de hoeveelheid olie tonen die werd verwijderd.

b . Terugwinning: Hoog - de de kwaliteitscompressor en filter krijgen het koelmiddel van het de airconditioningssysteem van het voertuig terug.

c . Weegt de hoge precisie elektronische schaal het en koelmiddel die vullen terugwinnen.

d . Eenvoudige pijpleidingsverbinding. De verrichting begint zodra de slang van de machine met de interface van de airconditioner nog te testen wordt verbonden.

e . Het keurt uniek automatisch beschermingsontwerp goed om vloeibare aanval en ultrahoge drukexplosie te verhinderen.

f. het groot-schermmenu in zowel van Chinees als Engelstalig, en intelligente exploitantinterface.

g . Specifieke interface voor kleine container koelmiddelenlevering.

 

Technicialgegevens

 

Toepassingskoelmiddel R134a
Wiel 4
Vacuümpomp 2L dubbel stadium
Maximum het werkdruk 17.5bar
Geschatte frequentie 50-60HZ
G.weight 130kg

 

Routineonderhoud

 

Voeg Koelmiddel in Koelmiddelencilinder toe

 

Het moet koelmiddel in de koelmiddelencilinder als volgt toevoegen wanneer de koelmiddelenhoeveelheid binnen de koelmiddelencilinder niet genoeg is.

a) Beschouw de externe koelmiddelen broncilinder als deel van het systeem en verbind het aan de hoge drukschakelaar (of lage drukschakelaar) van het materiaal.

b) Evacueer het water en de lucht van de hoge drukslang (of lage drukslang) dat aan het materiaal moet worden verbonden.

c) Open de klep op de externe koelmiddelen broncilinder en voeg koelmiddel in de koelmiddelencilinder overeenkomstig toe de invorderingsprocedure. Nadat de gewenste hoeveelheid wordt teruggekregen, sluit de klep op de externe koelmiddelen broncilinder en zet het terugwinningsproces voort tot het automatisch ophoudt.

D) sluit de hoge drukklep (of de lage drukklep) op het materiaal en de procedure wordt om koelmiddel in de koelmiddelencilinder toe te voegen voltooid.

 

2.Maintenance van Vacuümpomp

 

Om een normaal runnen van de vacuümpomp te verzekeren, besteed aandacht op het olietype van de vacuümpomp. De #1-vacuümpompsmeerolie wordt gebruikt op deze machine.

a . Controleer olieniveau

 

Na vacuümpomp die 1 minuut lopen, houd de pomp tegen en controleer het olieniveau.

 

b . Voeg olie toe

 

Wanneer het olieniveau neer onder de ondergrens van het het gezichtsglas van het olieniveau valt, moet het olie toevoegen overeenkomstig het volgende van procedures: snijd de stroom van het materiaal af, open de olie vullen GLB, voeg langzaam vacuümpompolie tot de bovengrens van olieniveau van toe het gezichtsglas. Vervang de olie vullen GLB om de procedure te voltooien.

 

c . Vervanging van olie

 

De olie binnen de vacuümpomp moet worden vervangen nadat om de 15 uren het lopen en over de vacuümolie van 300ml in de pomp is. Bereid een juiste afgewerkte oliecontainer vóór de vervanging voor en onderneem als volgt de procedures van de olievervanging: Snijd de stroom van het materiaal af, open de olie vullen GLB, openen de het afvoerkanaalstop van de bodemolie om de afgewerkte olie grondig af te voeren. Vervang de stop van het olieafvoerkanaal en voeg de nieuwe olie overeenkomstig het toevoegen van olieprocedures toe om de procedures van de olievervanging te voltooien.

 

d . Vervanging van Droge Filter

 

De droge filter zou na een geaccumuleerd 60-80kgs-koelmiddel moeten worden vervangen

wordt teruggekregen. het model en de specificatie van de droge filter zouden in overeenstemming moeten zijn

met de aanbeveling van de leverancier. De vervangingsprocedure van droog

de filter is als volgt: De stroom van het materiaal af te snijden en handschoenen, beschermende kleding en beschermende brillen te dragen. Neem het schutblad en sluit de klep van de koelmiddelencilinder. Gebruik twee open moersleutels om de inham en afzetnoten van de droge filter zorgvuldig los te maken. Put dan om het even welke resterende lucht uit en losmaken de sluitenring van de droge filter en neem de het bevestigen noot van de bodem van de droge filter. Vervang een nieuwe droge filter (Aandacht! Verbeter richting van de inham en de afzet! ) en sluit strak het. Gebruik twee open moersleutels om de inham en afzetnoten van de droge filter zorgvuldig aan te halen. (Aandacht! Vermijd om het even welke lekkage op de verbinding! ) Open de klep op de koelmiddelencilinder en vervang het schutblad. Stel de invorderingsprocedure in werking en de teruggekregen hoeveelheid zou niet moeten zijn minder dan 500ml zodat de slang van koelmiddel volledig is. De draai van de materiaal stroom en de procedure wordt om de droge filter te vervangen voltooid.

 

e . Voeg toe de nieuwe olie in de olie fles vult.

 

Voldoende olie zou verzekeren onophoudelijk het werken kunnen worden ingevuld, zou het de nieuwe moeten toevoegen olie in de olie fles vult wanneer het olieniveau lager is dan 100ml. Het type van de olie moet zo zelfde zijn zoals de olie in het systeem.

Voeg nieuwe olie met het volgende van procedures toe: Maak bevestiging dat de hoogste kogelklep van de olie fles gesloten is vult. Maak de snelle verbindingsadapter op de bovenkant van de olie los vullen fles en openen GLB van de olie vullen fles. Voeg dan nieuwe olie in gewenste hoeveelheid toe en vervangen kroonkurk en neem het tussen de snelle verbindingsadapters op om de procedures te voltooien.

 

f . Verwijder Afgewerkte olie

 

Wanneer: Nadat de gedaane invorderingsprocedures volledig (HP en de L.P.maat shoule zijn druk 0) is, dan verwijder de afgewerkte olie.

Hoe: Open langzaam de kogelklep op de „afgewerkte olie“ tank. De afgewerkte olie zal afvoerkanaal uit van de machine zijn.

Nadat de gewenste hoeveelheid wordt bereikt, sluit de kogelklep om de nieuwe olie te voltooien vullen proces.

 

g . Lege Afgewerkte oliefles

 

Het zou de afgewerkte oliefles moeten leegmaken met het volgende van procedures:  als de afgewerkte oliehoeveelheid meer dan 250ml is: neem de afgewerkte oliefles en open de dekking voor leeg het. Dan vervang de dekking en neem de afgewerkte oliefles op de steun op om de procedure te voltooien.

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Jenny

Telefoonnummer : 86-15323363635

WhatsApp : +8615323363635