Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-15323363635

WhatsApp : +8615323363635

lopende band

Onze fabriek specialiseert zich in het producting en de verwerkende machines, de perfecte ondersteunende dienst, het niet alleen kunnen productiekost, levertijd verminderen, en verwervingskosten voor klant besparen, maar ook elke stap van productie controleren en van efficiënt en stabiel in productie ervoor zorgen. Tevreden om ons per e-mail honow@gzhonow.net.cn te contacteren direct, of wij misschien kunnen niet uw onderzoek ontvangen.  tevreden ons door wechat of what'sapp +8615323363635 contacteren.  Dank u.

 

Elke exploitant van de productielijn heeft de volgende verantwoordelijkheden:

1, Rapport aan de productiesupervisor over plicht, volgt het beheer, voert het bevel uit, verblijft door de kledingscode en de gedragscode, voert de productie volgens het productieplan uit, verzekert de kwaliteit en de hoeveelheid om de taak te voltooien.

2, beëindigen productievoorbereiding ernstig, behandelen en testen elk deel ernstig, ervoor zorgen dat elke vervangstukken behoorlijk werken, en op tijd terugkoppelen en registreren de abnormale situatie van materiaal en productie. Nadat de machine wordt gedaan, zal de technische supervisor elke machine 2-3 dagen in de hoop van het voorstellen van de beste producten aan de klant testen.

3, werken met onderhoudspersoneel om samen materiaaldefect te behandelen, ontvangen materiaalverrichting en onderhoud de opleiding, staat onderhoudspersoneel bij om de dagelijkse verrichting van het materiaalonderhoud volgens onderhoudsplan uit te voeren; zorg ervoor dat elk personeel materiaal zal in werking zal stellen en herstellen.

4, handhaven en houden het productiegebied schoon en proper.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

OEM / ODM
  • Volledige autobandinflator

OEM, die origineel Materiaal/Toevertrouwde Vervaardiging is.


Het meten van drie aspecten van OEM fabriek:

1, Onderzoekend het kapitaal van een productiefabriek

 

Wij zijn OEM van een paar klanten leverancier, etc. zijn zij van Rusland, Taiwan, Thailian. Zij zijn allen grote lokale bedrijven, en wij moeten geen zaken één keer doen. Wij maken OEM machines voor hen over de schonere machine van het Brandstofinjectormeetapparaat, de terugwinningsmachine van het airconditionerkoelmiddel, stikstofgenerator.

 

2, Productiemilieu en capaciteit van OEM fabriek

 

Ons productiemilieu is met de milieubescherming norm in overeenstemming, zal niet de milieuverontreiniging en het kwaad aan de gezondheid veroorzaken. Tegelijkertijd, om 100%-gebruik van grondstoffen en energie te bereiken, en het afval van middelen te verminderen.

De hygiëne en het schoonmaken, maken elke middag schoon en doen groot schoonmakend elke Zaterdag middag.

 

3, Metewand

 

de levertijd, just-in-timeverwerving is een belangrijke manier en een verbinding om de gehele reactieperiode van leveringsketen te verkorten en behendige verrichting van leveringsketen te realiseren. In de totale levertijd van orde-gedreven productie, is de productietijd 20%, is de tijd van het logistiekvervoer 24%, en de het kopen wachttijd is 54%.

Van het proces om klantenorden te ontvangen, kopend grondstoffen, die productie en kwaliteitscontrole schikken aan de aankomst van de goederen in de handen van de klant, zodat vergt het verkoperscontrole en past het productieplan en de productiecapaciteit aan, en geeft de klant dan een nauwkeurige en efficiënte levertijd. Om de kwaliteit van goederen overeenkomstig, kwaliteitsnormen, enz. te verzekeren.

 

ODM, die Originele ontwerpvervaardiging is.

 

HONOW-het bedrijf neemt professor, arts, hogere ingenieur aangezien het technische onderwerp, het perfecte beheersysteem en een groep professionele talenten op het gebied van auto, elektronika en computer met rijke praktische ervaring heeft, is de technische kracht overvloedig.

Wij hebben verschillende producten voor onze cliënten ontworpen. Wij hebben de verschijning van onze originele machines ontworpen en gewijzigd om aan de normen van de klant te voldoen. De klanten zijn zeer tevreden.

 

R & D

Een reeks van wetenschappelijk onderzoek en het technische werk om nieuwe technologieën, nieuwe producten te ontwikkelen en oude producten te verbeteren, kortte Rd af. Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) ook in Europa als onderzoek wordt de het gekend en de technische (ortechnological) ontwikkeling (OTO), zijn een algemene voorwaarde voor activiteiten met betrekking tot collectieve of regeringsinnovatie die.

De activiteiten die als R&D geclassificeerd zijn verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar er zijn twee primaire modellen, met een R&D-afdeling die of door ingenieurs worden en met direct het ontwikkelen van nieuwe die producten wordt belast bemand die, of met industriële die wetenschappers wordt bemand en met toegepast onderzoek op wetenschappelijke of technologische gebieden wordt belast die toekomstige productontwikkeling kunnen vergemakkelijken.

Nadat het product in de markt wordt gezet, worden de evaluatie van gebruikersreactie, de verkooptendens en de kwaliteit van de dienst genoemd postevaluatie. Door de bovengenoemde evaluatie-activiteiten, worden de daadwerkelijke voorkomenwaarde en de originele index vergeleken, wordt de afwijking gevonden in time, worden de herstelmaatregelen genomen, en de basis voor de ontwikkeling van het onderzoek en de ontwikkelingsstrategie in de toekomst.