Contacteer ons
Jenny

Telefoonnummer : 86-15323363635

WhatsApp : +8615323363635

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

De kwaliteit is de sleutel aan succes.

De klant stelt is eeuwig achtervolgt van bedrijf tevreden.

Overleef door kwaliteit, ontwikkeling door krediet, en effciency door beheer.

Gelieve te verzenden e-mail naar honow@gzhonow.net.cn of Wechat/Whatsapp: +8615323363635

  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
  • GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper, Andere
Merken HONOW 迅奥 Aantal werknemers
Jaarlijkse omzet 800,000-1000,000 Opgericht Jaar 2007
Export pct 80% - 90%
Inleiding

Co van het de Dienstmateriaal van Guangzhouhonow Automobiel. Ltd vestigt in 2007 jaar. Met het manuafacturing, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, zijn de belast met professionele producten, een high-tech onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen van en de productie van garagemateriaal.

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

Wij zijn lid van Industrievereniging van het het Onderhoudsmateriaal van China de Auto (CAMEIA). Wij hebben een laboratorium in China en onze producten voldoet aan internationale norm met vijf geregistreerde octrooien.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Honow constant op kwaliteit, innovatie en de markt wordt geconcentreerd, introduceert nieuwe technologie van huis en in het buitenland om de productenupdate te houden die. Honow heeft nu meer dan tien types van producten in vijf reeksen, die van geavanceerde technologie genieten en hoge reputatie & loyaliteit van klanten winnen.

Meer dan 10 jaar ervarings in Autoac Werkplek maakt HONOW-merk in worldwaide beroemd.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Hoofdproducten:

1. Allerlei AC van het Koelmiddelenterugwinning en Herladen Machines

2. Allerlei Brandstofinjectorreinigingsmachines & Analysatoren

3. Allerlei de Generator van de Bandstikstof, de hulpmiddelen van de Bandinflatie

4. Allerlei ATF Olieuitwisseling en Spoelende Machine

5. Allerlei Gemeenschappelijke Spoorwegsysteemproefbank & Hulpmiddelen & Vervangstukken

6. Allerlei auto-Motor Spoelende Machine

 

Geschiedenis

Gevestigd in Baiyun-District, Guangzhou-werd de Stad, ons bedrijf opgericht in 2007 jaar, is een high-tech onderneming specializedd in zich het ontwikkelen en verwerkende garagemateriaal, zijn wij lid van van het het onderhoudsmateriaal van China de autoindustrievereniging (CAMEIA). Wij hebben een laboratorium in China en onze producten voldoet aan internationale norm met vijf geregistreerde octrooien.

Met professioneel team, strikt beheer en uitstekend materiaal, poogt het bedrijf HONOW-het onderhoud van de merkauto en onderhoudsmateriaal te bouwen. De producten worden uitgevoerd naar alle delen van de wereld en hebben in binnen- en buitenland een bepaalde populariteit.

Het bedrijf is „kwaliteitsborging, de dienstberoeps, klantentevredenheid“ geweest aangezien het bedrijfsdoel, „strevend naar welwillendheid voor groot, winst voor de kleine, echte dienst voor klanten“ als bedrijfsfilosofie, het de weg bereiden, pragmatische innovatie, in het ontwikkelingsproces, dientengevolge, het bedrijf eenstemmig door het enorme aantal klanten is erkend. In de afgelopen jaren, heeft het bedrijf de eretitels van „Tweede prijs van nationale automobiele van de het beheersmodernisering van de onderhoudsonderneming de innovatievoltooiing“, „Tien beste producten voor opsporingsklasse“, „geadviseerde producten van Internationale Auto het Onderhoudstentoonstelling van Peking“, de“ High-tech Industrie „, enz. toegekend. En de steun en het sponsoring van de Automicro Alliance van China etc. Vandaag, wordt het volledige personeel van het bedrijf door Voorzitter Zhang Qi-yu professionalize, onderscheidt, en raffineert de zaken, en ernaar streeft geleid om het doel van meer dan 500 miljoen jaarlijkse verkoop in drie jaar te bereiken.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Dienst

Na de verkoopdienst

 

De éénjarige waarborgdienst toe te schrijven aan om het even welke inherente fout of schade van het materiaal wordt aangeboden sinds de datum van het kopen van het materiaal en de betaalde dienst is beschikbaar voor de lift van het materiaal.

Nochtans, zijn de volgende uitgesloten in het werkingsgebied van de waarborgdienst:

● Het dragen van delen zoals snelle verbindingsadapters, de slang van de Freonnieuwe vulling, verbindingen, druk, maat en overgangsschakelaars.

● Vervangstukken zoals droge filter en olie voor periodieke vervanging.

● Schade per ongeluk in verrichting en misbruik wordt veroorzaakt of mislukking van onderhoud dat.

● Schade door ongeschikte of inconformitykoelmiddel, olie of vacuümpompolie die wordt veroorzaakt.

● Schade door verkeerde aanpassing, reparatie of hervorming zonder toestemming wordt veroorzaakt die.

● Schade door ruw behandeling of vervoer wordt veroorzaakt dat.

● Schade door menselijke fout of kracht wordt veroorzaakt die majuere.

 

Technische ondersteuning

 

Van de technische ondersteuningpre-sale en naverkoop technische ondersteuning, pre-sale technische ondersteuning: verkoop van onbeantwoorde productvragen, pre-sale te helpen technische ondersteuning;

Naverkooptechnische ondersteuning: de klanten kunnen de goederen gebruiken of het proces gebruiken ontmoetten geen problemen, alstublieft de eerste keer van het verkooppersoneel contacteren, zal het verkooppersoneel het probleem voor u de eerste keer oplossen. Als niet, hebben wij professionele technici om u te dienen, kunnen wij operationele video indien nodig verstrekken.

 

Het beeld toont onze technicus huis-aan-huis bezoekende klanten, die de technische dienst en steun verlenen aan klanten.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

          

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

Ons Team

Ons productieteam is niet alleen in het vooreind van de industrie in technologie, besteden wij meer aandacht aan de duidelijke en nauwkeurige uitdrukking van de producten van klanten. Wij zijn meestal van wetenschap, en wij hebben op het gebied van werktuigkundigen, elektronika, fysica etc. bestudeerd. Gemakkelijk om het idee van de klant te begrijpen, zodat kunnen wij de bedoelingen van de klant beter uitdrukken.

 

 De algemene manager, verantwoordelijk voor de dagelijkse verrichting van het bedrijf, verzamelt klantenraad, en vormt een verhouding op lange termijn en stabiele met klanten.

Verkoopterm Teamconcept: het bedrijf hangt het principe van goed geloof, norm aan en het hoge rendement, wint de markt met technologie, verkrijgt het prestige door de creatieve dienst, verstrekt van ganser harte de hoogte - kwaliteit, het hoge rendement, de snelle dienst voor de algemene klant. Zie de toekomst onder ogen en dring bij de onafhankelijke innovatie aan. Om voor het dagelijkse beheer van internationale handel en het onderhoud van internationale klanten verantwoordelijk te zijn, om marketing beleid aan te wijzen verschillend van binnenlandse degenen volgens de buitenlandse markt.

De techniekafdeling is verantwoordelijk voor het ontwerp, installatie en vervaardiging van het materiaal, evenals het opvolgendeonderhoud.

De kopende afdeling is verantwoordelijk voor het kopen van materiaal grondstoffen, contacterend leveranciers voor vergelijkingsprijs, koppelt het materiële gebruik, onderhoud op lange termijn van leveringsketen terug.

 

HONOW hoopt om voor seriation, normalisatie, industrialisatie en internationalisering met uw samenwerking te leiden.

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD

 

GUANGZHOU HONOW AUTOMOBILE SERVICE EQUIPMENT CO.,LTD